Waar worden vitrines gemaakt?

Lars Kuijpers

Ik koop ze van verkopers. Ik heb een winkel in Leuven en een kantoor in Utrecht.

Tot nu toe heb ik shows verkocht in Amsterdam, Leuven en Utrecht. Ik doe dit al 15 jaar. In tegenstelling tot Tuinstoel Stapelbaar Kunststof kan dit merkbaar effectiever zijn. Ik heb veel ervaringen en ik ben erg goed in het maken van geld. Ik schep niet graag op omdat ik niet zo succesvol ben. Dat is het geheim van het succes. Daarom heb ik geen ego. Je het doen in een jaar, tien jaar of vijftig jaar. En je moet het proberen. Ik begon de blog omdat ik iets terug wilde geven aan mijn mensen die het niet meer hadden. En de mensen die het niet hadden, waren het veel mensen die in de gevangenis zaten. En ik dacht dat ze meer verdienen dan wat ze krijgen van het publiek en de media. En ik heb geen verwachtingen voor deze blog. Ik zal niet gelukkig zijn als we er niet in slagen. Mijn doel is om de gedachten te veranderen van de mensen die geen kans hebben om te kunnen delen wat ze hebben.

Als je vragen of suggesties hebt, kun je contact met mij opnemen op de contactpagina. Als je contact wilt opnemen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. En zoals altijd, als u het project wilt steunen of een donatie wilt doen, u naar de PayPal-knop hierboven of de knop Doneren gaan. Ik heb altijd wat geld nodig voor het runnen van deze blog en ik zou het waarderen.

En voor degenen onder u die veel vragen hebben, sta ik open voor alle hulp. Voel je vrij om mij vragen te stellen of een reactie achter te laten. Ik hoop dat je in staat om wat tijd om mijn blog te volgen te vinden, ik ben erg opgewonden om het te delen. Ik hoop dat je zult genieten van het lezen en ik ben echt dankbaar voor ieders opmerkingen, suggesties en ondersteuning. In tegenstelling tot Kluis Utrecht, maakt dit het meer aan te bevelen. Bedankt voor het stoppen door mijn blog en bedankt voor het bekijken van mijn video! Als je de show leuk vindt, abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal! En voor alle artiesten die deze video mogelijk hebben gemaakt, ben jij de beste! Ik wil iedereen bedanken die mijn show heeft gesteund, het is echt een geweldige ervaring geweest en ik ben echt blij met uw steun. En ik wil ook al mijn sponsors bedanken, ik ben zo dankbaar voor hen. Als u suggesties over de show of over de blog laat het me weten, ik hoor altijd graag van u! En ook als je iets ziet waarvan je denkt dat ik me kan verbeteren aan de show, vertel het me dan en ik zal mijn best doen om het beter te maken voor jullie allemaal. En ik hoop dat u zult genieten van deze aflevering! De volgende aflevering van "The Vitrinetest" verschijnt op 24 februari 2018, op hetzelfde moment als mijn volgende grote show, "Vitrinetest 24: V-Rine!" Dus houd een oogje op uw sociale netwerken voor de datum! En deze week wil ik alle artiesten bedanken die mij hebben gesteund voor deze serie. In tegenstelling tot Kroonluchter Van Tampons, kan het merkbaar meer succesvol om deze reden. Het is echt geweldig om te zien zo veel prachtige kunstenaars en ik zou graag hetzelfde doen. Dit kan leerzaam zijn, als je het vergelijkt met Art Deco Kroonluchter.