Tips over het gebruik van vitrines?

Lars Kuijpers

de beste showcases voor elke artiest hebben een bepaalde set van functies. Ik wil een post over hen hier schrijven, zodat zal ik u een paar van hen tonen.

Allereerst, ik denk dat het een geweldig idee om een showcase die is ontworpen om meerdere doeleinden te dienen creëren. Je hebt hier misschien over nagedacht, maar de meeste mensen doen het niet. Ze beginnen met het ontwerpen van een display voor de meest populaire kunstenaars, en dan voegen ze een aantal extra functies, zoals een foto of een link naar een afbeelding, en dat is het gewoon. Niet alleen dat, ik denk dat hoe meer functies de showcase heeft, hoe minder waarschijnlijk het zal aantrekken van ernstige kopers. Bijvoorbeeld, ik denk dat het de moeite waard voor een kunstenaar om twee of drie functies: een foto van de kunstenaars, een link naar hun website, en een foto van de tentoonstelling. En naarmate het aantal functies toeneemt, wordt de kans dat iemand de galerie gaat kopen ook vergroot. Dus als je nadenkt over de showcase moet je alleen de functies die je denkt dat zijn erg belangrijk voor de showcase toe te voegen, en hoe meer functies u toevoegt, hoe minder mensen zijn waarschijnlijk om uw showcase te kopen. Bekijk het rapport Lamp Hal experience report. Maar er is meer aan de hand. Voor een showcase, moet u ook wat informatie over de kunstenaars. Het is bijvoorbeeld beter om de naam van een kunstenaar en een afbeelding van de kunstenaar te laten zien, omdat je weet wie de kunstenaar is en je weet hoe ze eruit zien, vooral met een fotogalerij. Ik ga je de beelden laten zien van de komende tentoonstellingen hier, maar je moet deze foto's niet missen, omdat ze ook de beste zijn om te overwegen.

De aankomende showcases van Lars Kuijpers:

Lars Kuijpers, de Nederlandse curator van de tentoonstelling "Vitrinet" (Een Showcase), gaat zijn werk presenteren in de tentoonstelling "Vitrinet" in het Musee d'Art Moderne in Brussel. De show van Lars Kuijpers bestaat uit drie delen: twee, een grote en kleine fotogalerij, en een grote, met meer werken. Dit is het vermelden waard, als je het vergelijkt met Standaard Maat Tweepersoonsbed. De tentoonstellingen zijn gepland tot 23 september en 25 september. Dit betekent dat het altijd sterker is dan Eatel Led Lamp. Er zal veel werk zijn van Lars Kuijpers, maar ook van andere Nederlandse ontwerpers. Ik weet dat er mensen zijn die deel willen uitmaken van de tentoonstelling, maar ik ben erg teleurgesteld dat er geen online aanwezigheid is van dit soort tentoonstellingen. Dit kan het nuttiger maken dan vitrine. Er is ook geen informatie over waar ze zullen worden gehouden. Hoeveel mensen zijn er in Nederland die geïnteresseerd zouden zijn om deel uit te maken van een tentoonstelling over hun kunst?

Ik wil dit gesprek beginnen, zodat het Nederlandse volk weet dat het mogelijk is om naar galeries te gaan en kunst te kopen, zonder naar een kleine galerie te gaan en foto's te maken.

Dit is mijn plan.