Is er een goede online winkel voor showcases?

Lars Kuijpers

№!

Er zijn verschillende goede online winkels voor vitrines die ik zal praten over nu. Hier zijn degenen die ik denk dat het beste zijn:

Lukas Veltman is een Tsjechische ontwerper van mooie sieraden. Hij werkt in zijn atelier in een tijd waarin veel jonge ontwerpers op zoek zijn naar een niche. Hij maakt op maat gemaakte stukken, waaronder stukken voor klanten die een tentoonstelling willen hebben.

Veltman maakt fijne sieraden en accessoires voor zijn klanten en is een van de meest gewilde ontwerpers in Nederland. Dit maakt het zeker beter dan Metalen Tuinstoel. De volgende drie mensen maakten deze post: Lars Kuijpers, David De Vries en Jan de Groot. David De Vries is een Australische modeontwerper en eigenaar van zijn eigen merk. Hij is niet alleen modeontwerper, maar ook mode- en designondernemer. Hij is de creatieve en business manager voor verschillende modebedrijven, waaronder de populaire ontwerpstudio Deco. Denk aan de vergelijking Good & Mojo Wandlamp. Veltman is een bekroonde sieradenontwerper. In 2014 publiceerden we een video die het maken van een ketting van een origineel ontwerp van Jan de Groot laat zien: Het origineel, "The Jewelry Factory", is hier te koop: Jan de Groot is een gerenommeerde internationale kunstenaar die een uitgebreid portfolio van werken heeft gecreëerd die de werelden van kunst en design bestrijken. Dit maakt het zonder twijfel beter dan vitrine. Grafisch ontwerp, beeldhouwkunst, architectuur en architectuur zijn zijn specialiteiten, hoewel hij ook heeft gewerkt op het gebied van mode en marketing. Een paar jaar geleden maakte Jan de Groot een sieradenshow voor Veltman & Company: de show was zeer succesvol, en het hielp hem om een subsidie te krijgen van een stichting die jonge ontwerpers helpt die niet succesvol zijn geweest in het bedrijf. Na de show, het bedrijf opdracht gegeven tot een aangepaste sieraad door een zeer populaire kunstenaar en ontwerper, en het duurde slechts een paar maanden voor hen om de stukken op het display. Het stuk was een zeer duur, en dus geven we dit een tweede kans! Het werk van Jan de Groot is hier te zien: Ik was onlangs bezig met een sieradenshow in Amsterdam, met een mooie handgemaakte ketting, en we kregen veel positieve feedback van mensen die ervaring hebben gehad met sieraden, en van andere mensen die ervan houden. Ik heb veel ervaring, en ik heb een mooi stuk kunnen maken dat een groot succes is geweest, en ik wil het nog meer maken, dus heb ik besloten om samen te werken met een groot kunstenaar, Jan de Groot, en ik wil deze ketting echt nog een kans geven! Mijn vrouw, Janette, en ik zijn allebei zeer gepassioneerd over sieraden, en we zijn allebei blij dat mensen hebben genoten van dit kunstwerk, en we weten ook dat het een grote hit. Ik ben ook erg enthousiast over het idee van een show van een ander soort, een show die ik zelf kon doen, wat het voor iedereen een stuk moeilijker zou maken om het te kopiëren.