Hoe vitrines te gebruiken?

Lars Kuijpers

Gebruik het zoals je wilt en maak er een goede showcase van. Maar er zijn een aantal dingen die ik altijd herinner mezelf:

Eerst moet je een formaat kiezen dat bij je past. Ik stel voor dat je JPG's te gebruiken, u ook gebruik maken van RAW. Voor JPG moet je een goede beeldkwaliteit hebben die bij je past, als je een leuke showcase wilt die je naar andere mensen sturen. Bijvoorbeeld als u een fotograaf bent, dan zal een goede JPG u aanpassen omdat u hen het beeld zonder kwaliteitsverlies zult kunnen verzenden. Als u de foto te sturen naar iemand met een hogere kwaliteit dan u RAW of een ander formaat te gebruiken. Als u geen formaat gebruiken vanwege de kwaliteit, moet u een andere kiezen. U verschillende indelingen gebruiken, zoals JPG, PNG, BMP, TIFF of alles wat u maar wilt. Als u wilt het beste uit de foto's te krijgen en ze te laten zien aan de wereld dan moet je de beste formaten te gebruiken. Als u niet de beste gebruiken, zult u uw geld te verspillen. U altijd kiezen voor een ander formaat als je nodig hebt om een hoge kwaliteit foto te sturen naar iemand met een hoge kwaliteit, maar je krijgt het beeld beschadigd. Waar worden vitrines gemaakt? Ik kies altijd een low-res foto voor mijn shows. Er is een grote kans dat het beeld zal krijgen vernietigd door de harde schijf, dus ik gebruik een low-res beeld om de foto's te sturen. De enige reden waarom ik altijd kiezen low-res beelden is dat er altijd een mogelijkheid om ze groot genoeg te maken. Wanneer de grootte van de foto groot genoeg is, krijgt u een zeer kleine afbeelding in de e-mail. In mijn geval stuur ik foto's in jpg, tiff of png formaat en ik gebruik dezelfde afbeelding voor al mijn shows. Ik gebruik een digitale camera om de foto's te nemen, omdat digitale camera's zijn gemakkelijker om mee te werken dan gewone camera's. Ik schiet veel foto's tijdens de show en dit maakt de kwaliteit van de foto's kijken realistischer.

Mijn bestsellerlijst

Een paar maanden geleden heb ik een speciale lijst gemaakt van alle foto's die ik maak. Als ik naar een winkel ga en een afbeelding wil kopen, moet ik eerst alle afbeeldingen bezoeken. Dan klik ik op een foto en dit brengt u naar mijn top verkopers lijst. Het toont de top verkopers, de meest populaire, de foto's die de verkoop van de beste. Ik gebruik deze lijst om feedback te krijgen en om mijn foto's te kunnen verbeteren. In het verleden heb ik ook gepost alle beelden op mijn sociale media kanalen, maar nu heb ik gestopt dat als ze me niet helpen verkopen meer beelden. Je het hier nog zien, maar je ook contact met mij opnemen als je me je favoriete foto's wilt laten zien.

Hoe gebruik ik deze tool? Ik kan u een overzicht laten zien van de artikelen die ik in mijn winkel te koop heb. Ik kan u ook vertellen de prijs van deze dingen en de volgorde waarin ik ze geplaatst. Als er slechts een paar dingen die u wilt verkopen, kan het beter voor u om de eerste items voor de lijst te kiezen en te proberen om die te verkopen. Dit maakt het lijkt nuttiger dan vitrine.