contacteer mij

Lars Kuijpers

Contact Form

Controleer altijd uw e-mail voordat u mij schrijft. Als u mij op persoonlijke titel hebt geschreven, krijgt u onmiddellijk een antwoord. En vraag niet om geld om een antwoord te krijgen. Ik krijg vreemde dingen aan de andere kant. Dus als je een probleem hebt, aarzel dan niet om het te vragen! Maar geef me nooit persoonlijke gegevens. Dat zou me veiliger laten voelen! Ik zal je adres, e-mailadres, telefoonnummer of wat je hebt niet bekendmaken.

Dus, wat is de deal? Waar wacht je nog op? Probeer het eens en maak je klaar voor een explosie uit het verleden. Ik zorg wel voor de rest. U zult merken dat er geen categorieën zijn voor de shows. Dit komt omdat dit bericht kan worden uitgebreid op. Een grote dank aan jullie allemaal die Vitrinetest hebben gelezen. Ik kan niet wachten op de volgende! Hier is de eerste! Het is de eerste keer dat Vitrinetest op deze manier wordt gebruikt! (Het spijt me echt.) Er is slechts één categorie voor deze show en het is niet nodig om deze in te vullen: dit zal de laatste show zijn.

Ik reageer graag op berichten via Facebook of E-Mail.

Houd er rekening mee dat mijn blog niet meer wordt onderhouden en niet meer op deze locatie wordt onderhouden. Dankzij de inspanningen van vele mensen door de jaren heen, zijn wij in staat om u te voorzien van meer dan 200 foto's uit heel Europa en het buitenland. Ik ben geen fotograaf, maar een blogger die wil delen die geweldige beelden met u, dus als je vragen hebt over de site, aarzel dan niet om mij te vragen. Mijn site is een online fotogalerij, waar u bladeren en lezen door duizenden geweldige foto's en artikelen van fotografen over de hele wereld. Ik probeer de kwaliteit van de site te behouden door elke maand veel nieuwe en oude afbeeldingen toe te voegen, maar doe ook enkele verbeteringen op oude afbeeldingen en voeg waar mogelijk nieuwe toe. Ik werk de site ook regelmatig bij met nieuwe afbeeldingen en nieuws, dus als je iets interessants vindt in mijn galerijen, kun je zeker contact met mij opnemen.

Onze openingstijden